BATMAN / SASON - Sason Yücebağ Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okulumuz Öğrencilerine Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi

Sağlıklı Yaşam semineri kapsamında Sağlıkllı Olmak Ne Demek?, Sağlıklı Beslenme, Kişisel Hijyen-Çevre Temziliği, Spor ve Hareketli Yaşam, Sağılıklı Uykunun Önemi, Kıyafet Seçiminin Sağlıklı Yaşamdaki Rolü, Teknolojinin Yanlış Kullanımının Sağılığa Etkisi, Doktorun Sağlıklı Yaşamda Önemi konularında eğitim verilmiştir.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında okulumuza Yücebağ İMKB 25-05-202225-05-202225-05-202225-05-2022Yatılı Bölge Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Emel YARA tarafından öğrencilerimize 'Sağlıklı Yaşam' semineri verilmiştir.

Tütün Bağımlılığı semineri kapsamında 'Bağımlılık Nedir?, Tütün Ürünleri Nelerdir?, Sİgaranın İçinde Neler Var?, Sigara İçen Kişiye Neler Olur?, Sigara İçen ve İçmeyen Kişiler Arasındaki Farklar Nelerdir?,Sigaradan Korunmak İçin Neler Yapılmalı?, Sigara İçmemenin Faydaları Nelerdir?' konularında eğitim verilmiştir.

Yayın: 25.05.2022 - Güncelleme: 06.06.2023 14:26 - Görüntülenme: 115